Καλώς ήρθατε στο Linoville της Tarkett!

Καλώς ήρθατε στο Linoville της Tarkett!

Η Tarkett είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές linoleum δαπέδων στον κόσμο, παράγοντας linoleum σε ρολά πάχους από 2mm έως 3,2mm, κατάλληλα για γραφεία, σχολεία, νοσοκομεία και κάθε χώρο που χρειάζεται ένα όμορφο και επαγγελματικό δάπεδο.

Η Tarkett σας καλεί να γνωρίσετε καλύτερα το linoleum

Μέσω της μεγάλης συλλογής σχεδίων της βελτιωμένης επεξεργασίας επιφανειών xf²™ της νέας σειράς Linoville και επιλογές ακουστικότητας, ανακαλύψτε το linoleum, όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Το linoleum παραμένει μία από τις καλύτερες επιλογές δαπέδου για νοσοκομεία.

Πιο κοντά στη φύση

Ένα ανακυκλώσιμο δάπεδο, κατασκευασμένο από ανανεώσιμα υλικά, φροντίζει την καθημερινότητα των παιδιών σας διασφαλίζοντας ένα καλύτερο αύριο. Από το 1898, το Linoville της Tarkett είναι ο τέλειος συνδυασμός δαπέδου που συμβάλει στην ποιότητα του αέρα μέσα στο χώρο σας.

Πιο κοντά στο χρώμα

Η αναμενόμενη σχεδιαστική τελειότητα, εκφράζοντας αληθινά φυσικά υλικά μέσα από κλασικούς και διαχρονικούς χρωματισμούς, διασφαλίζει μία άρτια δημιουργία καλής ατμόσφαιρας στο χώρο σας. Η σειρά linoleum Linoville προσφέρει μία αποκλειστική σειρά σχεδίων βασισμένη στην χρόνια εμπειρία της Tarkett.

Πιο κοντά στην απόδοση

Η Tarkett δημοσιεύει το xf²™, τη δεύτερη γενιά επεξεργασίας επιφάνειας linoleum, η οποία αυξάνει την αντοχή στην τριβή και μειώνει τις ανάγκες συντήρησης για μακροχρόνια οικονομικό δάπεδο. Το xf²™ δεν χρειάζεται ποτέ γυάλισμα, η τέλεια επιφάνεια προσφέροντας φροντίδα και αντοχή στο δάπεδό σας.

Πιο κοντά στην άνεση

Η επιλογή ακουστικού δαπέδου, σε όλες τις συλλογές του Linoville, φροντίζοντας την ανάγκη σας για την ιδανική λύση ενός άνετου και υγιούς δαπέδου για το χώρο σας. Το Linoville βγαίνει στις ακουστικές λύσεις: Linoleum Silencio xf²™ – 18 dB & Elafono – 14 dB.

 

Η XFLOOR είναι εισαγωγέας και αντιπρόσωπος δαπέδων Tarkett στην Ελλάδα. Αν είστε αρχιτέκτονας, μηχανικός ή διακοσμητής και ενδιαφέρεστε για τοποθέτηση δαπέδων Tarkett σε έργο σας, επικοινωνήστε μαζί μας για κάποιο ραντεβού ή προσφορά.